Information om återställning.

Hej alla,

Jag får mycket frågor ang återställning efter att fibern är framdragen och därför tänkte jag att det är bäst att förklara hur processen ser ut.

Hela processen är upplagd såhär:

  1. Projektering / Markavtal osv.
  2. Grävning osv
  3. Blåsning av fiber
  4. Ingångsättande av fibern (kontroll av funktion)
  5. Återställning

Anledningen till att återställningen kommer sist är för att IP-Only skall slippa komma och gräva upp en nyligen återställd sträcka om något skulle krångla som kräver att man gräver igen.

Planen är att hela område 1 (det som även kallas fas 1) skall vara klart och återställt senast 30 Juli. (Tyvärr gäller inte det de kommunala gatorna eftersom det är något som kommunen ansvarar för att asfaltera).

IP-Only ber om överseende med detta och att det kan ta lite tid innan allt som skall återställas är återställt.

Har ni saker som förhindrar funktion t.ex. stenar i åker, väg som måste återfyllas vid håligheter osv. Så får ni gärna höra av er till hej@sandhultsfiber.se eller direkt till Mattias (på Facebook eller telefon 0735-101881) så skall vi hjälpa till och se till att rätt person får reda på detta.

Ang återställning på egen tomt för egen anslutning så ingår endast grovåterställning. Så om t.ex. plattor behöver justeras är det något som varje fastighetsägare måste göra själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *