Dags att bli medlem!

Detta meddelande gick ut via e-post till alla som har registrerat sitt intresse men ännu ej tagit steget att ansöka om medlemskap.


Hej,

Till att börja med, tack för att du har valt att registrera dig som intresserad av fiber i vår förening. Nu vill vi gärna att du att bli medlem och stödja arbetet ytterligare. Är det så att du redan har anmält ändring till att bli medlem de senaste dagarna så kan du bortse från detta mail.

En av anledningen till att man skall bli medlem är att vi i uppstartsskedet har behov av lite pengar för att kunna genomföra aktiviteter. Som exempel kan sägas att vi håller på ihop med Byalaget att ta fram trädgårdsskylar som visar att man vill ha fiber, men även annat marknadsföringsmaterial måste fram för ytterligare visa vad som är på gång. Alla dessa saker kostar pengar och varje bidrag är viktigt och då är medlemskapet med en årsavgift om endast 200kr en viktig del.

Vidare så kommer man få göra sin röst hörd på det uppkommande årsmötet där man som medlem har rösträtt, men väljer man att stå vid sidan av detta så saknar man rätten att rösta och därmed påverka vägen framåt.

För att vara tydlig så innebär inte ett medlemskap att man förbinder sig till att skaffa fiber, utan när det väl är dags för fiber så får man chansen att välja att inte vara med om man så önskar.

Om du nu vill bli medlem så är det absolut enklaste att du skickar ett mail till hej@sandhultsfiber.se med följande information:

  • Namn:
  • Adress:
  • Fastighetsbeteckning:
  • E-post: (om annan än den du skickar från)
  • Telefonnummer:

Tack,
Sandhults fiberförening genom Ordförande Mattias Björlevik

PS. Gilla gärna vår Facebook grupp för senaste info. Klicka på länken nedan för att komma till gruppen. https://www.facebook.com/groups/sandhultsfiber/ DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *