Sommarhälsning

Foto: Mattias BjörlevikTill att börja med så hoppas vi att alla har en bra sommar så här långt. Vädret kanske inte är med oss hela tiden, men några soltimmar har det allt blivit.

Vi växer för varje dag som går.

Intresset för fiber i bygden växer för varje dag som går och i skrivande stund så har vi passerat 56%. För att sätta det i lite perspektiv så var vi 27% i september och vi är på god väg att nå första målet om 60%.

Vad kommer då hända när ni vi når dit?

För nu är det egentligen bara en tidfråga innan vi är där och på allvar kan börja med aktiviteterna som gör att vi når hela vägen fram till fiberanslutning i allas hem. Arbetet som måste påbörjas här näst är projekteringen för att kunna sen börja ta in anbud som till slut skall resultera i att vi kan presentera en ungefärlig kostnad för att få anslutning med fiber.

Så åter igen vill jag trycka på till båda nytillkomna och medlemmar som har varit med ett tag, prata med era grannar och hjälp dom anmäla sig till oss för att vi skall komma fortare fram.

Protokoll från årsmötet

För er som vill läsa så finns nu protokollet från årsmötet att läsa på vår hemsida. Ni hittar det här.

Uppdaterad styrelsesida

Då vi har en del nya styrelsen och att vi alla kanske inte är helt bekanta för alla så har vi uppdaterat vår styrelsesida med en kort presentation av varje styrelsemedlem. Den hittar ni här.

Vi i styrelsen vill med detta önska alla en riktigt trevlig sommar.

Vid tangentbordet,
Mattias, ordförande i Sandhults Fiber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *