Nyhetsbrev, februari 2016

Hej,

Då var det åter dags för en uppdatering från Sandhults fiberförening. I skrivande stund har vi vuxit till 42% som är intresserade av fiber vilket är bra, även om det har stannat av efter jul. Vi behöver fortfarande bli fler för att vi skall kunna komma vidare.

Medlemsblankett

För att göra det enklare att få grannar osv att gå med har vi tagit fram en blankett som man kan fylla i och skicka in till oss. Den är bifogad i detta nyhetsbrev, men finns även att ladda ner från vår Facebook-grupp. Skriv gärna ut denna och be dina grannar som ej har anmält sig att fyll i den och skicka in till oss så tar vi hand om resten.

Fibervänner

Den 22:e februari har vi informationsmöte för våra fibervänner för att dom skall kunna hjälpa till på bredare front för att prata om fiber. Ni hittar dom som är för ert område på hemsidan under Fiberföreningen – > Fibervänner. Är erat område tomt så vill väldigt gärna att du anmäler dig och hjälper oss att komma vidare.

Facebookgrupp

Vi har som nämndes tidigare i mailet startat en Facebook grupp och har du inte redan gått in och gillat den så är det hög tid att göra det nu. Klicka på länken nedan för att komma till gruppen.

https://www.facebook.com/groups/sandhultsfiber/

Tack,
Mattias
Ordförande Sandhults Fiberförening

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *