Beställ här!

Nu har du förhoppningsvis redan fått ett anslutningsavtal hem i brevlådan! Om du inte har fått det så kommer det säkert inom några dagar. Men det går också bra att beställa via IP-Onlys hemsida! Läs mer om IP-Only här.

Klicka här för att beställa!

Kampanjpris med ROT- och RUT-avdrag:
19 015 kr (22 900 kr utan avdrag)

Standardpris:
24 900 kr

Kampanjpriset gäller till och med den 9:e april 2017! Därefter gäller standardpriset fram till att grävmaskinerna har kört förbi din fastighet. Anslutningar till eftermarknadspris kommer att offereras specifikt för din fastighet och beror exempelvis på var du bor eller var närmaste anslutning finns.

Vänta inte, beställ nu!

  • Vi behöver 550 anslutningar för att det ska bli något!
  • Om vi når 600 anslutningar under kampanjperioden så bjuder IP-Only på en fiberanslutning till hembygdsstugan i Sandhult (Götsredstugan) där fiberföreningen har fått hålla styrelsemöten utan att behöva betala hyra under alla våra år. IP-Only tar även över en utomstående fakturan för den förprojektering som föreningen har gjort.
  • Vid 650 anslutningar så bjuder IP-Only på två fiberanslutningar till, denna gång till Hedareds byggdegård samt SOK68-stugan i Nortorp.
  • Vid 700 anslutningar så bjuder IP-Only på två fiberanslutningar till, denna gång till Sandhults SK och Hedareds BK.

Jag kan inte beställa :(

Kontrollera först att du söker “rätt”. Sökningen på IP-Onlys hemsida är lite känslig. Du måste söka på din gatuadress och postadress utan postnummer, så exempelvis “Bertilshult 18, Sandared”. Om du ändå inte får till det så kan du kontakta oss så reder vi ut det!

För företag:

Om du har ett företag så kan du också beställa fiber via IP-Only. Priset är då 19 900 kr exkl moms. Kontakta IP-Only på foretagssalj@bynet.se för mer information.