Styrelsen

Består av:

Ordförande:

mattias-bjorlevik

Mattias Björlevik 0735-101881 Sandhult/Varvhult
Jag flyttade till Varvhult Hagaberg med min familj 2010. Arbetar som fotograf och filmare på mitt egna företag 609 foto & media AB. För mig är fiber vägen framåt för att vi som bygd och individer skall stå rustade för framtidens utmaningar.
Vice ordf.: Peder Westin 0733-984945 Sandhult/Lejongapsvägen
Har bott i Sandhult på Lejongapsvägen sedan 1984. Jobbar i IT branschen på CGI som enhetsansvarig för en av CGI konsult och driftverksamheter.
Satsning på fiber i hela Sverige ser jag som en av de absolut viktigaste projekten för Sveriges framtid. Kan jag bidra till att vi i Sandhult/Hedared kan få fiber snabbt genom att ställa upp i Sandhultsfiber förening. Så drar jag mitt strå till stacken.
Kassör:  Anders Stenberg
När min internetleverantör helt plötsligt meddelade att dom inte skulle leverera internet via telefonjacket till vårt hus då dom istället satsade på fiber i samhället 2 km bort, vaknade ilskan över att vi som bor på landsbygd men ändå inte i glesbygd, hamnar vid sidan om. Det föll sig då naturligt att medverka i Sandhults fiberförening för att driva vår sak framåt.
För mig finns inget alternativ såsom mobilt bredband då täckningen för detta är dåligt.
Med önskan om en skön sommar hoppas jag att få se dig som medlem i vår ekonomiska fiberförening för vår bygds utveckling.
Sekreterare: Jessica Johansson 0733-186700 Hedared
Jag bor i Hedared sen 2014 och har 2 speltokiga killar hemma som behöver mer än vad bredbandet klarar av idag. Därför gick jag med i styrelsen för att hjälpa till och få hit fibern.
Ledamot: Fredrik Larsson Hedared
Jag är skåning som flyttade till Hedared i slutet av 2014. Jag jobbar på Ericsson i Göteborg och har en del arbetstid hemifrån. Ni hittar mig på gården med solceller på ladugården. Samtidigt har jag även en familj som förbrukar bandbredd i ökande omfattning och vill därför bidra till att vi får fiber även till Hedared. Man märker inte behovet av fiber förrän man haft tillgång till det.
Ledamot:

david-martensson

David Mårtensson Bertilshult
 Jag flyttade till Bertilshult, från Göteborg, 2012. Jobbar som webbutvecklare på techtroopers.com och eftersom jag jobbar hemifrån så vill jag gärna ha fiber. Jag tycker att fiber är en viktig sak för landsbyggden inför framtiden. Det är även jag som har byggt vår hemsida, sandhultsfiber.se, och har hand om medlemsregistret.
Ledamot:

tony-josefsson

Tony Josefsson 0705-971695 Sandhult
 Jag heter Tony Josefsson, är gift och har två barn och bor sedan 1997 i Sandhult. Som jag ser det är tillgången till en stabil och snabb bredbandsuppkoppling är en av de enskilt viktigaste förutsättningarna för en livskraftig landsbygd och vill därför bidra till att bygga fibernät i vårt område. Min roll i styrelsen är bl a att sköta kontakter med myndigheter och att jobba med bidragsfrågor.
Ledamot: Göran Nilsson Bertilshult
Jag heter Göran och bor som David i Bertilshult.
Jag är däremot född och är 9 generationen som är ägare på gården ( förste som vi vet var ägare 1680). Jag har under många år aktiv i många olika styrelser. LRF i bredared Sandhult i snart 30 år .
LRF Kommungrupp Borås
Jobbat som VL i Sandhults Försäkringsbolag 1977 som 1994 blev Knallebygdens Försäkringsbiolag. Förövrigt är jag en föreningsmänniska för närvarande förutom Sandhults Fiber är jag involverad i 8 andra styrelser.
Mitt mål är att alla som vill ha Fiber på lansbygden i Sandhult och Hedaredska få tillgång till det.
Ledamot:

john-stensones

John Stensönes Sandhult
Jag heter John Stensönes, gift och bor i Sandhult. Jag jobbar på Volvo Personvagnar i Göteborg.
Bredband via Fiber är framtiden. Nu har vi möjligheten att själva påverka när även vi lite utanför centrum kan få tillgång till detta.
Bredband via fiber tror jag kommer bli lika naturligt och skapa behov som är likställda med vatten, el och avlopp.

Ingen hjälp är för liten och tillsammans blir vi bara bättre. Kontakta oss om du också vill hjälpa till.